Man glömmer aldrig sin första

Har läst igenom en hel blogg, om henne och hennes kille och alla deras problem och det fick mig att drömma mig helt bort. Till åren som vi hade tillsammans. Och vad jag mår dåligt nu, vad jag vill gråta precis just nu.

Kommer ihåg framför allt en gång när du fick reda på att jag hade haft sex med en annan, trots att vi inte var tillsamans vid just det tillfället. Så kommer jag verkligen ihåg när jag fick dom smsn, om vilken stor hora jag var. Och att du spydde av tanken om mig. Och jag kommer ihåg hur jag låg i fosterställning i min säng och bara grät. Men sen ringer telefonen 20 minuter senare, ditt namn stod på displayen och jag när jag svarar så hör jag bara dig gråta. Gråta så du knappt kan andas.. Ingen säger något på säket tio minuter, vi bara hör varandra kämpa efter luft. Ni vet när man gråter sådär mycket så man knappt kan andas? Tillslut så hör jag dig säga det, dom finaste tre orden som existerar. Jag älskar dig. Trots att jag inte var värd dom orden, så illa som jag hade gjort dig. Så älskade du mig, och det var det enda som betyde något..

Vi var.. Jag vet inte vad jag ska skriva. Men vad jag älskade dig, så mycket så det gjorde ont. Än idag kan jag gråta, gråta för att du inte är där längre. Och alla dom ställena som vi har varit på, gör lika ont så fort jag går där. Som den där lilla gräsplätten som finns när man går förbi min skola och upp mot där vi skulle möta mina vänner. När du lyfte upp mig i din famn och la dig ner i gräset och höll om mig och kysste mig gång på gång. Våra läppar, mina läppar har aldrig passat så bra med någon annan. Vi var perfekta tillsammans, vi lyste verkligen med varandra..

Idag är vardagen helt annorlunda, du lever ditt liv och jag mitt. Men utan varandra.


Sportlovet har precis börjat

Igår var det som sagt fest i Alvik, hade kul. Vart inte full, skönt! Tog hand om mina vänner istället haha..

Ikväll ska vi till Näckrosen, och sitta där och tjilla med lite grabbar. Imorgon blir det 'bajenkvällen' med Amanda. Ska börja kröka kl 12 i haninge, de kommer bli galet. Drar dit med Philip och hans kompisar, får gratis biljetter av dom. Najs va? Nu ska jag snart röra mig mot tåget för att möta Anna, vi hörs och syns. Puss


Freaky friday

Fredag, hade möte på morgonen med min lärare och pappa.. Det gick åt helvete, så trött på att folk ska lägga sig i mitt liv och säga vad jag ska göra och inte göra. De är mitt fucking val, inte erat. Som sagt så fyller jag 18 om mindre än ett halv år och då är jag rättare sagt vuxen, då har ni inget att säga till om längre. Så ni får mitt lång finger rätt upp i ansiktet, spyyr på er!

Ikväll blir de fest med dom bästa, ska bli så jävla kul.. Nu ska jag hoppa in i duschen, puuss!


Onsdag, ingen lillördag för mig

Chacha bloggen.. Skolan idag va sååå boring, som vanligt. Men jag fick 12/14 på mitt prov, så de va duktigt! För er som inte redan vet det så lyckades jag ha sönder hela min iPhone igår, hela skärmen och baksidan är helt sprucken. Så den lämnades in idag, och nu har jag en liten fattig Nokia telefon. Men men, den får duga i 4 veckors tid. Saknar redan min fina telefon asså! Får fan ont i fingrarna av knappar, är så van vid touch. Smsar med hemlig just nu, och ska snart kolla på alla solsidan avsnitt som jag inte sett. Imorgon är de sista skoldagen innan lov, så najs. Har också varit en sån duktig dotter åt min mor, har hängt in tvätten, städat mitt rum och vikt tvätt. Men vi hörs, puss!


Har tråkigt

ALLMÄNT:
Namn: Josefine Viola Fasth Piercingar: Tungan Tatueringar: Nej men vill verkligen ha Längd: 1.66 Skostorlek: 38 Hårfärg: Blond Fräknar: Ja lite faktiskt haha Motto: Follow your dreams. Om allting känns som att de inte kan bli värre, så kan de bara bli bättre Kär? Tror inte det. Isåfall i Justin Bieber Önskar du att du bodde någon annanstans? Varje dag på vintern Dricker du? Tänker inte ljuga Röker du? Si Vilket schampo använder du? Det vi har hemma haha Vilken parfym använder du? Helt olika Vad är du rädd för? Spindlar, finns inget värre Gillar du att tvätta? Gillar någon att tvätta? Gillar du berg- och dalbanor? Ja det gör jag väl Filmen du hyrde? Jag laddar ner istället. Filmen du köpte? Tror aldrig att jag har köpt en film för egna pengar Låten du hörde: Fields of gold Låten du laddade ner? Laddar inte ner musik? Personen du ringde? Mamma TV-program du såg? Något på 1an Person du tänkte på? Hemligt

FAVORIT:
Låt(ar): Finns många bra Sak att göra: Just nu? Sova Sport: Basket Dryck: Coca cola Kläder: Leggins Film: Green Street Hooligans, alltid Bil: Haha inte en jävla aning Serie: One tree hill!

HAR DU NÅGONSIN..
Gråtit över en pojke? FÖR många gånger Ljugit för någon? Mm Varit i slagsmål? Yes Blivit arresterad? Ja Träffat någon från internet IRL? Ja, min första kärlek haha Varit kär? Ja, 2 gånger Fått ditt hjärta krossat? Ja 

SENASTE..
Boken du läste? 14 år till salu Personen du fick e-mail av? Vet inte, kollar aldrig min mail Personen du fick brev av? Nordea tror jag Personen du fick sms av? Sebbe Gången hela din familj åt middag tillsammans? Igår Saken du köpte? En paj Vad har du gjort idag? Varit i skolan, sen varit med Ronja & Elin. Senare träffade vi Stavve och Fredrik. Var det kul? Haha de kunde väl ha varit bättre Brukar du svära mycket? Haha kanske.. När stiger du upp på morgonen? Helt olika Vad har du på dig? Jeans och en tjocktröja. Vad ska du göra ikväll? Sova Var har du ont? I hjärtat Använder du hårspray? Nej Kan du stå på händer? Nä Håkan Hellström eller The Ark? Håkan Hellström Salt eller socker? Socker Gillar du ketchup? Ja Är du glad nu? Inte direkt Var du glad igår? Ja Vad dansar du till? Dansar aldrig nykter Stockholm är..? Tråkigt Göteborg är..? Fint Kan du sjunga? Enligt mig själv ja, enligt andra nej Spaghetti eller makaroner? Spaghetti Land du vill besöka? Thailand, USA, Kina


Blickar tillbaks på gamla dagar

Vad ska man säga.. Läste precis Amanda's blogg, och hittade hennes text om oss tre tjejer. Vi som alltid satt ihop, vi som berättade allt för varandra, vi som alltid stod upp för varandra vad det än gällde. Det som var det bästa med oss det var att vi var så otroligt galna, vi levde livet fullt ut. Brydde oss inte om vad andra tyckte, om folk snackade skit så skrattade vi bara åt det. För vi visste att vi hade varandra. Kommer ihåg när vi köpte brun utan sol och bombade på varandra, hade rosa läppstift och sprang runt med våra midjekjolar och sa 'nej vi är inte alls fjortisar'. Fast när man kollar på bilderna idag så ser man inget annat än tre fjortisar haha. Eller när vi var i Båstad, sprang runt och sjöng till låten 'Love story med Taylor Swift'. På den tiden var ni mitt allt, mina allra bästavänner. Och våran tid kommer alltid att finnas i minnet. Det är klart det finns dagar som jag tänker tillbaka och undrar vad som gick så snett? Men jag vet att det inte finns några rätta ord för det, det finns nog ingen som egentligen vet varför vi bara inte umgås längre. För jag tror nog inte att vi har växt ifrån varandra, för vi alla tre är nog ungefär dom personerna idag som vi var då. Tror bara att vi inte förstod riktigt vart vi hade varandra och hur nära vi egentligen var. Lögner och allt tog över, förstörde och bröt oss samman. Det finns saker som jag aldrig kommer att kunna förlåta, även om det finns dagar som jag skulle vilja det. Ta upp telefonen och ringa ena tjejen och be henne förklara varför. Men samtidigt vill jag inte ha något svar längre. Jag och Amanda har kontakt nu, men inte med Elizabeth. Tror nog inte att någon av oss trodde att de skulle bli såhär, iallafall inte jag. Men hatet tog över, och falskheterna åt upp oss eller iallafall mig.
Trots att den här tiden ligger mig varm om hjärtat






Stämmer så in i helvete

Det är när man inte vill ändra på en person. När hans blick inte är intensiv som en passionerad kyss första gången man ser den men allt eftersom blir till den mest intensiva blick man någonsin vilat sina ögon på. När man i början ser honom och tänker att äsch, han är nog inte något för mig. Men efter ett tag sneglar på honom över ett middagsbord och inser att han är precis den jag vill ha. När kärlek växer sig större och går från ett litet frö till att bli en blomma med brister. Men jag tänker att det är nog då det är på riktigt. När det känns mer i magen för varje gång han rör ens kropp. Tänker på de förälskelser som börjar så snabbt sen dalar snabbare än en berg och dalbana på väg ner. Som små sockerkickar. Eller ett McDonaldsmål. Man är så jävla sugen så slänger man i sig maten och sen har man ätit färdigt, ser ner på resterna och tänker att vad var det där bra för. Medan riktig kärlek är mer som en trerätters. Hans händer som inte var något speciellt från början men idag är de finaste händerna man vet. Skämten blir roligare. Man vill mer. Det känns mer. Allt är mer och på riktigt. Man vill mer.

- Michaela Forni


Do you remember

Skolan var väl sådär, som alltid. Maten sög, som alltid. Imorgon har jag prov också, roligt! Eller? .. Efter skolan stack jag och Elin hem till mig och åt, såg att min fågelsbur var tom. Och pappa hade åkt och avliva henne, inte för att det är värsta husdjuret, men efter 8 år så är det klart de tar lite. En liten tår kom ju, vila i frid min fina! Vid 19.00 tiden drog jag ut och träffade Andreas, vi lallade bara runt. Pratade lite skit och skrattade så jävla mycket, det gör jag alltid med honom. Tack för att du alltid kan få mig att le, alltid! Gjorde mig också av med en person idag, som inte hade hunnit komma in i mitt liv än. Jag fick en såndär magkänsla av att jag kommer bli sårad igen. Så de är lika bra att droppa allt på en gång, för jag tänker inte låta mig själv såras igen. Och absolut inte om jag redan känner det på mig. Man har ju liten erfarenhet sen tidigare händelser, det är väl det enda positiva med att jag har blivit sårad förut? Nu ska jag smsa en annan mr. hemlig haha som inte ens mina vänner har en aning om. Oj oj bad girl. Vi hörs, puss


Hormåndag


Godmorgon, såhär ser jag ut idag.
Min buss går om 13 minuter till skolan..
Hatar måndagar påriktigt, så mycket. Helt galet mycket
Hinner inte skriva mkt mer, vi hörs senare. Ciao puss puss puss


Det är inte sant

Söndag idag, söndag är som söndag, söndag kommer alltid att vara söndag. Fyfan, hej willys här kommer jag. Och jag ska tamejfan sitta där hela dagen!!


Det var då



Det känns som de inte alls var länge sen som du ringde mig, jätte glad och sagt att du hade ritat en täckning åt mig. Och haha, jag var så elak och började skratta åt den och du blev ledsen på riktigt. Ibland kan jag verkligen sakna oss, sakna alla minnen. Saknar att älska på riktigt, och för dig var det riktig kärlek. Du var allt på den tiden, och jag saknar det.



Sanna ord

"Inga ord skulle kunna förklara hennes känslor under denna tid. Allt gjorde så ont i henne. Vad det än var hon tittade på eller lyssnade till så påminde det om honom. Han hade förstört de låtar hon älskade allra mest. Och han hade förstört alla andra låtar också för att hon visste ju att, vilken låt hon än skulle sätta på, så skulle den påminna om honom eftersom att hon skulle vilja skicka den till honom - just eftersom att hon visste så innerligt att han skulle tycka om den. Alla ögonblick, glada som ledsna, ansåg hon som halvdana för att de skulle ju ha varit så mycket bättre om han var där vid hennes sida. Och så gick hon längs vägen och kände hans närhet trots att han inte var där. Hon kunde dofta hans parfym och minnen började spelas upp vilket gjorde fruktansvärt ont. För varje jacka eller byxa eller mössa som liknade hans så vände hon sig om i hopp om att det var han som hade sökt upp henne. För varje samtal och för varje textmeddelande så önskade hon innerligt att det var han som hade hört av sig. Men det var det aldrig. Hennes själ var bruten och ingenting fick henne på bättre humör. Hon ville försvinna. Hennes naivitet dödade henne lite mer eftersom att hon hoppades utan någon särskild anledning. Det fanns ingenting kvar att hoppas på."


Lördags morgon

Hejsan hoppsan karlsson! Igår kröka vi hos Ronja, sen drog jag och Elin hem till Alexandra och festade litet. Min man var där, den enda killen som jag älskar på riktigt och den enda killen som aldrig har svikit mig. Min allra bästavän Joacim! Kom hem tjugo i 3, gick enda hem och de tog en timme. Har aldrig frysit så mycket i hela mitt liv, jag och Elin la oss i sängen med massa täcken och jag skakade endå. Fyfan vad dåligt man mådde då.. Idag ska jag träffa Andreas, och ikväll blir de hem till Ronja igen. Puss


Du dödade mig

Förstår fortfarande inte varför
.. varför gjorde du såhär mot mig?


Onsdag

Hej, idag är de onsdag också kallad lill lördag. Sitter och pratar med Amanda i telefonen just nu hähä.. Idag vettefan vad man ska göra, får see.. Är iallafall ledig idag, najs va? Hörs sen puussii


Onsdag

Hej, idag är de onsdag också kallad lill lördag. Sitter och pratar med Amanda i telefonen just nu hähä.. Idag vettefan vad man ska göra, får see.. Är iallafall ledig idag, najs va? Hörs sen puussii


Tisdag.

Drömde om dig hela natten, åh. Nu är de ännu värre. Saknar dig så de gör ont, men jag tänker inte ljuga för dig. Jag älskar dig och kommer att göra de ett bra tag till. Hoppas att du hade en fin dag igår, de tror jag inte. Du tränade antagligen och klagade på att alla gör dagen till en sån stor sak. Jag känner dig..

Ska till skolan om typ 2 timmar, pallar ej stressa. Puss


Love

Kvällen blev inte så dålig endå. Elin & jag gick på bio och såg nya filmen med chef o Christina auguliera. Den va skit bra, så se den ett tips! Dock har tankarna varit dåliga, har haft dig i mitt huvud hela kvällen. Trots att du var världens mest oromantiska "pojkvän" så saknade jag dig så otroligt mycket ikväll. Ingen kommer nog kunna ersätta dig, iallafall inte på ett bra tag.. Puss o Godnatt alla, hoppas på en varmare dag imorgon!!

Kärlek existerar inte

Skolan, 2 lektioner. Fick en bulle av lärarn också, generöst! Folk sjöng lovesongs i cafeterian, och sen så slutade vi vid halv 3. Ska snart iväg till Jakan och kolla min syn och beställa linser. Åh så kul!! Senare möta upp mina singel tjejer och dricka, haha.. Kunde ha haft en dejt idag, men mina vänner går före ALLT. Ciao


<3

Alla ♥-ns dag idag då.. Men allvarligt talat, så tror jag inte på de där. Och det är inte för att jag är en bitter fitta idag som inte har någon pojkvän att spendera dagen/kvällen med. Utan det är för att jag inte tror på kärlek. För kärlek har visat mig att de inte finns. Folk är otrogna mot varandra, ljuger för varandra.. Kan nog inte nämna ett enda par jag känner som inte har de svårt. Kärlek existerade 2007, innan man kom på allt annat. Så jag tänker fortsätta va sur idag. Fuck kärlek

Som tur är så har jag ju Elin, min enda vän.. HAHA


Hahahahaha

Haha godmorgon, jag vaknade av 7 sms och Felicia ringandes.. Vaknade 13.35, galet! Sover aldrig sådär sent, knappt på sommarlovet heller. Men jag kom ju hem vid halv 5 inatt, så de kanske inte är så konstigt. Mamma var ju inte sådär jätte glad på mig då haha. Men men, de är smällar man får ta liksom. Igår gott folk, fyfan va kul vi hade. Jag Ronja Elin Felicia och senare kom Gabriella med 20 killar? Hahahaha men mer info får ni ej tyvärr! Men nu ska jag till Kista och tycka synd om mina bakisbrudar, puuusss & gull.


Iwontfallagain

Stack ut och träffa Nathalie vid Willys, sen kom Daniel och plocka upp oss. Vi åkte och tvätta hans bil, och sedan åkte vi bara runt.. När vi kom utanför Daniel bestämde jag mig för att gå hem, har inte varit så duktig med träningen på ett tag. Så jag gick hem, de tog typ en halv timme. Bara musiken i öronen och solen som lyser på den vita snön. De var rätt fint endå. Något jag aldrig har tänkt på är hur fint Skälby är, alla stora villorna och allting. Man tänkte aldrig på de förut, när man var 14-15 och alltid var där. Jag har börjat tänka så otroligt mycket på senaste tiden, vad jag gör med mitt liv. Varför jag låter folk förstöra för mig, varför jag går runt och gråter för en person som bara gjorde mig illa? Jag tänker inte leta efter kärleken längre, den får komma till mig. Jag klarar mig, jag har kommit såhär långt. Varför skulle jag inte kunna komma längre? Jag har gått igenom en otroligt svår period i mitt liv, och det gör jag fortfarande. Men det gör mig bara starkare, vissa dagar då det tär på mitt pyske så börjar jag alltid tänka att jag kommer att klara det här. Jag har mig själv att tacka för det, inte någon annan. För de är jag som har tagit mig upp när jag har ramlat, det är jag som har ordnat upp mitt liv. Förut så sa jag alltid att alla andra som tex mina ex gjorde mig stark. Men de är så fel, det är JAG som har gjort mig så stark som jag är idag. För att jag aldrig har gett upp, jag har kämpat. Jag är stolt över mig själv, och jag tänker fortsätta vara det. Tänker inte låta någon liten idiot förstöra de för mig.. Varför ska jag gråta över just dig, när de finns tusen andra där ute? Jag kommer att träffa på flera, men dom kommer inte lyckas trycka ner mig. För jag har varit på botten tillräckligt länge, nu kan jag bara komma uppåt. Nu ska jag hoppa in i duschen, ha en fortsatt fin lördag. Tänk på allt positivt istället för allt negativt, för negativ gör dig bara svag. Positivt gör dig stark.


:'(

Faaaaaaaaaaaaaaaaaan!!! Jag vill bara gråta, har förstört en sak som jag inte kan skriva ut här. Jag borde få pris för världens dummaste brud aasåå. Gårdagen va helt ok, man kunde gjort de roligare. Fick skjuts av Johan senare, så de va najs :) men nej jag är inte glad, fan heller

Fredag <3


Ikväll blir de Bromma som gäller, får se hur kvällen slutar.. Puss!


Dåduvarallt

Jag sitter kvar igen nu saknar jag min bästavän. Den ända som fick höra allt och kände samma sak som mig som, kunde gråta med mig som skratta när dt kändes bra som inte prata skit och ljög, ja dt va riktig vänskap. Nu så är dt ytligt hela tiden, vart är livet kompis? Du vet den tiden som vi hängde nu är allt så konstigt. Jag kommer aldrig glömma tiden då vi gick i skolan, skippa sista matten, satt och snacka ut om allt i solen ..


Ser en tår falla ner igen.. När jag passerar vid korsningen


Alltharförändrats

Godmorgon världen!
De är kaos i sthlm, bussarna inställda. Ingen kommer till skolan, tur att man är ledig då så man slipper tänka på de. Men vafan händer ikväll? Kommer man komma ngn stans, eller måste man sitta hemma och kolla på alla b program som går på tv ikv? Fan asså, hatar vintern. Vill bara åka bort, nu! Har redan kollat på två filmer, håller på att ladda ner en till som ska ses om ett tag. Sitter och läser massa gamla texter som jag skrev under min högstadie period, och gråten sitter i halsen. Allt spolas tillbaka, hur livet såg ut då. Vänskap, och kärlek. Fan vad jag kan hata men endå sakna tiden. Ta mig tillbaka, för bara en kväll. Då livet var sådär underbart bra. Då vi alla satt på lövsta badet, uppe vid bergen. Drack den där äckliga vodkan, men sjöng till musiken som var "inne" då. En kväll då det inte var gråt, och bråk runt omkring oss. Kan fortfarande minnas meningen som Jesper Ljung sa: Det här är våran sista sommar tillsammans.. Sommaren 2008, fan vad jag kan sakna ibland. I 9an förändrades allt


Ohbabybaby it'sawildworld

Godmorgon bloggen.. Elin ligger o slaggar fortfarande hähä, och jag har varit vaken i drygt en kvart. Pallar ej väcka henne än, då blir hon så tjurig. Idag är de torsdag, och de innebär helg för mig och min klass. Vi har ingen skola på fredagar!! Efter skolan ska jag in mot söder, ska fixa legg. Kan ju inte springa runt med ett pass längre, de är ju bara pinsamt. Får se hur den här dagen blir, men de är ju som sagt. Torsdag


:)

Helt överlycklig idag, har varit glad in princip hela dagen. Solen lyyste, och himmelen var så oskyldigt blå. Och jag är så glad för att jag har gått vidare, kan inte sluta säga de. Så jävla underbart glad. Ska iväg till Kista nu för att möta brudare. Ikväll blir de slagg hos Elin, imorgon blir de helg. Nu måste jag springa till bussen, med mr hemlig i tele. Puss!!!!


Onsdag.

Godmorgon världen.. har knappt sovit ngt. Låg o Smsa med mr. Hemlig till halv 3 inatt, bara för att han jobbade haha.. Morgonen har inte börjat bra för mig. Slog i armen i en hård grej de första jag gjorde så nu har jag fått ett jack, mysigt va? Idag är de kort dag, ska träna efter tror jag.. Beror på hur armen mår hähä.. Nej men nu måste jag börja fixa mig, ciao!

Tisdag.

Tjena bloggen, skolan va pain in the ass.. Men efter skolan mötte jag och Elin upp min mr.hemlig haha. Åkte runt lite, satt i sollentuna centrum snabbt. Ska träffa honom snart igen, mer får ni inte veta :$ Ska träffa Ronja snart, vi hörs! Puss


Ta tag i livet medans du kan

Har uppdaterat riktigt dåligt, jag vet. Och när jag väl har gjort det så har jag typ bara skrivit deprimerande saker. Inte ok, jag vet. Men måste faktiskt säga en sista sak innan vi lämnar det krossade hjärtat bakom oss. Igår såg jag honom igen, och vet ni vad? Det var första gången som jag inte grät för honom, det var första gången som jag inte gjorde mycket mer än att skratta åt honom och bara känna mig arg istället för ledsen. Och det var så skönt att kunna säga att jag inte bryr mig längre, eller jo jag bryr mig fortfarande. MEN jag börjar gå vidare, och det är så otroligt jävla skönt..

Idag har jag varit i skolan, dött lite där. Rudbeck = ångest. Efter skolan åt jag och Elin, eftersom att jag bara åt två tomat skivor till lunch. Tro mig de hade ni också gjort om ni såg maten som serverades idag. Senare åkte jag hem. Ska träffa henne snart igen. Och haha ni har ingen aning om vad som kommer att hända imorgon. Jag ska träffa mr.hemlig, en person som bara dök upp från ingenstans. Mer info får ni imorgon om honom. PUSS!


Puss

Hola bloggen.. Sitter o krökar med Elin & Ronja nu sen kommer några andra. Vi kommer nog troligtvis att dra vidare, ser ut som enskede hållet.. Vi hörs puss


FRIDAY

Nu är det fucking fredag, är galet taggad. Planerna är oklara än så länge, men drickan är styrd. Så de kan inte bli bättre. Fan va glad jag är idag, de va länge sen jag var såhär glad! Väntar på tacos, och sen så blir det make up on och sen kör vi!

Jag just nu!


Försvinn från mitt huvud

Faaaaan.. Nu kom tårarna igen, dom där jävla tårarna som aldrig tycks försvinna! Jag blir galen på dehär, upptäcker bara mer o mer saker. Saker som jag inte såg när det var du & jag. Var jag bara ett spel som du lekte med? Var jag bara någon som du ville höja ditt självförtroende med? Du lyckades få mig, och sen lämna mig. JAG ORKAR INTE MER! Nu tänker jag göra allt för att gå vidare, träffa andra, ha kul med andra och skita i dig. Precis som du gör med mig. Du lägger inte ens ner en tanke på hur jag mår utan dig, så varför ska jag bry mig om dig då?! Nu börjar jag bli mer arg än ledsen, nu räcker det. Tack för att du förstörde mitt förtroende för killar ännu mer. Men haha juste det var ju du som sa - 'jag är inte som dom andra som du har varit med, jag kommer aldrig att göra så som dom gjorde mot dig'. HAHA bullshit, jävla pajas mytoman, aa vet inte vad jag ska säga mer. Jag HATAR att jag älskar dig, på riktigt jag hatar det.


iPhone inlägg

Idag var jag glad hela dagen.. Tills klockan 18 ungefär då jag och tjejerna var inne i en skoaffär i kista centrum.. När vi ska gå ut så kommer han in. Han som aldrig är där annars.. Och vad gör jag? Jo jag bryter ihop. Står och skakar och inte vet vad jag ska göra. Jag är så trött på att må såhär varje gång jag ser dig eller bara ens tänker på dig. Jag äskar dig så mycket så att det gör ont och det känns som att jag aldrig kommer att gå vidare. Jag får hoppas på den dagen som jag slutar att gråta, på den dagen som jag lyckas gå vidare.. Men det känns som att den dagen aldrig kommer.. Jag förstår inte hur du kan bara gå förbi mig utan att ens se något ledsen ut. Medans jag nästan skriker av panik. Eller tänker du på mig fortfarande när du ser mig? Gör det lite ont i hjärtat när du ser oss gå åt olika håll, eller är det bara jag som har dom känslorna? Jag vill inte hoppas på att du saknar mig, jag vågar inte hoppas på det. För då skadar jag bara mig själv ännu mer. Jag har kommit så långt så att jag iallafall har lyckats radera ditt nr. Jag har inte skrivit till dig mitt under panikångesten hur mycket jag vill ha dig tillbaka. Jag har kommit en bit på vägen, och jag ska fortsätta på den. För den är rätt.. Trots hur många mer tårar jag kommer att fälla.. Så längtar jag efter den dagen som jag kommer att kunna se dig utan att det hugger i hjärtat

Onsdag

Har inte uppdaterat på år o dar känns de som!! Nu ligger jag iallafall hungrig i min säng o ska äta frulle vilken sekund som helst.. Sen måste man rulla mot bussen. Efter skolan blir de träning, efter de shoppa galet med mamma.. Sen åka o ha myskväll med sara. Så har en hel del planer idag. Ciao

RSS 2.0