What are words

Har legat i min säng och gråtit i en timme, för dig. Vad i helvete ska jag göra? Jag saknar en människa som inte förtjänar mig alls. Snälla 40 läsare som jag har, kan någon eller några av alla er ge mig tips hur man går vidare. eller hur man mår bra igen? Jag ber er kommentera!

Kommentarer
Postat av: Anonym

man ska alltid vara stark o försöka tänka på att det finns andra, som i ditt fall inte kommer att vara elaka emot dig & som inte kommer såra dig. Det finns även fast man inte stött på den människan än , det kommer jag lovar.

2011-06-22 @ 02:54:46
URL: http://madderosen.blogg,se
Postat av: Sanna

Har själv gått igenom samma, och det är verkligen inte lätt. Man tror att han är borta sen på kvällarna när man är ensam kommer det fram, det smyger sig fram på en. Men det bästa man kan göra är att vara med kompisar och gör massa roliga saker. Tänk på det underbara ni haft, gråt om du måste annars kommer det äta upp dig. Du är stark, glöm inte det. Det finns andra där ute som skulle göra allt för att få dig, allt för att inte få dig att gråta. Du är guldvärld. Skriv en sån lapp och varje gång han kommer upp i tankarna så läser du lappen, kanske låter skit löjligt men det hjälper, tro mig.

2011-06-22 @ 16:38:24
Postat av: Anonym

Du är stark josefine!.Du vet att du klara det. Du är för smart för att bli sårad. Det kommer komma en dag då du inser att du inte har tänkt på han alls , att du faktiskt inte saknar honom. Men det tar tid.

Men att dämpa depretionen i alkohol hjälper inte. tro mig jag har varit där!. Kämpa på.

2011-06-23 @ 16:13:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0